Je mondkapje op maat maken

Je mondkapje is na de productie gewassen, gestreken en hygiënisch verpakt. Maak het kapje eerst voor jouw gezicht op maat voor je het zelf weer wast.

 

Video 1: op maat maken van je mondkapje. Video 2: customizen van je hoofdkoord.

Op aanbeveling van onze klanten leveren wij het mondkapje met zowel aanpasbare oorlussen als een elastisch hoofdkoord, zodat je het zelf op maat kunt maken voor jouw gezicht. Zie de video's (1) mondkapje op maak maken en (2) hoofdkoord customizen.

In tekst:

  1. Oorlussen: er zit een voorlopig knoopje in de oorelastiekjes, pas het mondkapje en verplaats het knoopje naar de gewenste lengte. Trek de knoop dan strak aan, knip de losse eindjes kort af en verberg het knoopje door het in het tunneltje te trekken.
  2. Het hoofdkoord: Trek het nekkoord met koordstoppertje over je in hoofd in de nek, Houd met 1 hand het mondkapje met de neusklem op je neus, en trek met de andere hand het hoofdkoord boven over de hoofd, tot op je achterhoofd. Pas je mondkapje goed op je gezicht en kin. Houd vast aan de zijkant bij je oor en trek het bovenste deel van het hoofdkoord strak of juist losser. Met het koordstoppertje in je nek regel je de spanning van het nekkoord.

Beide geprobeerd? Maak je keuze. Met oorlussen is je mondkapje het minst opvallend en meest makkelijk op te zetten. Vind je dit niet comfortabel genoeg om voor langere tijd te dragen? Het hoofdkoord ontlast je oren en kan naar wens worden aangepast. Je kunt ofwel de oorlussen ofwel het hoofdkoord naar keuze verwijderen.

Hoofdkoorden kunnen ook apart bijbesteld worden in meerdere kleuren.