Ga voor een overzicht van ons complete aanbod naar de pagina Webshop ->

Nu alle mondkapjes met gratis geïntegreerd hoofdkoord: maak je mondkapje op maat!

Premium-model BOHO

Gratis verzending.

Premium model BOHO

Premium-model Boho zit door losse plooitje zwierig rond neus en kin, beschermt je gezicht door goed vlak aan te sluiten langs de randen. Met lange ronde neusbeugel en twee elastische oorlusjes. Door de speelse pasvorm kun je gemakkelijk maar beschermd gesprekken voeren of praatjes maken op terrasjes, in winkels, of onderweg naar je werk.

  • geraffineerd uit 1 stuk gemaakt: plooitjes naast je neus bieden zwierig ruimte langs de wangen, onder je neus en voor je mond. Coupenaad langs en onder je kin zorgt voor een vlakke diepe aansluiting van kin tot aan je hals.
  • met anatomisch verstelbare neusbeugel: op maat maken door het van hoog op je neusbrug naar beneden en dan opzij langs je jukbeen te buigen. Zo maak je ook voldoende ruimte onder je ogen, en brillenglazen beslaan niet;
  • materiaal: 100% katoen met Oeko-Tex-label, volledig dubbel uitgevoerd, opening voor een filter aan onderzijde.
  • uitgevoerd met zowel elastische oorlussen als een elastisch hoofdkoord, dat in een lus van het achterhoofd door de zijtunneltjes van het mondkapje gaat en terug in de nek met een koordstopper om het mondkapje op maat strak te zetten. Alles naar de maten van jouw gezicht aan te passen.

Boho is verkrijgbaar in ons assortiment van 7 dessins OekoTex katoen, 4 denims en een enkele op=op aanbieding.

 

Geen verzendkosten.