Levertijd en verzending

Levertijden: 1 - 3 dagen

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Standaard houden wij 3 dagen aan, dat is de termijn dat wij uw mondkapje na hygiënische productie nogmaals hebben gewassen, gestreken en in gesloten verpakking laten liggen om zeker te zijn dat het mondkapje u veilig bereikt. Vaak kunnen we eerder leveren als het kapje al eerder gedesinfecteerd verpakt is. Dan geldt: voor 22.00 uur besteld, de volgende dag verzonden. Hebben we langer nodig dan de indicatie van 3 dagen omdat we op het atelier nog met je bestelling bezig zijn, dan ontvang je daarvan direct na je bestelling bericht.

Bij grotere of afwijkende bestellingen kan de levertijd afwijken als we de productie er van in moeten plannen. Uiteraard wordt dit ook zo spoedig mogelijk met je overlegd.

Verzending: gratis

Wij verzenden uw bestelling in zo klein mogelijke brievenbus-pakketjes via de postbode of pakketbezorger van PostNL. U krijgt bericht wanneer uw bestelling bij ons de deur uit gaat. Over het algemeen valt je pakket de eerstvolgende werkdag daarna tussen 9:00 en 18:00 in je bus. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen. PostNL moet in deze drukke tijden ook een slag om de arm houden.

Wij berekenen voor verzending van mondkapjes geen verzendkosten. Wij vinden zelf bij kleinere internetbestellingen die extra kosten vaak ergerlijk hoog. Deze gratis service houdt in dat bij bestelling van meerdere artikelen je deze in 1 zending gaat ontvangen zodra het product met de langste levertijd verzendklaar is.